scatxxxporn.netscatfap.netjavpornscat.compooping-jav.com

Dansk it-portal for erhvervsdrivende på vej til USA

Echo.it er en softwareleverandør som har udviklet et socialt medie for erhvervslivet. Meningen med dette sociale medie er at hjælpe med at omsætte virksomhedens mål, værdier og strategier til handling og skabe bedre informationsdeling for at gennemføre virksomhedernes strategier. På mange måder minder Echo.it’s løsning om et Facebook for erhvervsdrivende, da medarbejdere får mulighed for at dele arbejdsrelaterede oplevelser med sine kollegaer, og de får mulighed for at rose hinandens arbejde. It-portalen skal også få medarbejderende til i højre grad at arbejde ud fra virksomhedens værdisæt.

Virksomheden består af kun fem mand, men har store kunder såsom DSB, Dong Energy, Nordea, Eon, Berlingske Tidende m.fl.

Echo.it har netop rejst to mio. kr. i en ny investeringsrunde i dens ejerkreds, og disse penge skal nu bruges til at komme ud over landets grænser.

Ifølge adm. direktør og medstifter af Echo.it, Stefan K. Madsen, skal virksomheden først have ansat nogle sælgere og derefter retter de blikket mod udlandet. Echo.it ligger dog allerede i forhandlinger med en amerikansk kunde.

Efter alt at dømme går det den rigtige vej for denne unge og nye virksomhed.

Denne artikel er inspireret af Børsen’s artikel af 2. august 2013, ved navn It-portal på vej til USA.

--oooOooo---

Yderligere rådgivning angående etablering af virksomhed i selskabsform kan fås ved henvendelse til advokat Nicolai Platzer Funder, Homann Advokater, Amagertorv 11, 1160 København K.