scatxxxporn.netscatfap.netjavpornscat.compooping-jav.com

Etablering af virksomhed i Brasilien

En række danske virksomheder har ifølge Det Danske Handelskammer i Brasilien etableret sig i Brasilien, og nyttige links kan være www.brasilien.um.dk, www.danchamb.com.br og www.di.dk. Videre har DJØF en hjemmeside, der omhandler jobmuligheder i Brasilien, jf. www.djoef.dk.

Mange virksomheder, herunder danske, vælger at etablere sig i São Paulo, der med sine ca. 20 millioner indbyggere er Sydamerikas største by. Vores advokatforbindelse, Battella, Lasmar & Silva, www.blslaw.com.br, kan bistå med etableringen af selvstændig virksomhed i Brasilien. Vi formidler naturligvis meget gerne kontakten til seniorpartnerne David Silva og Juliano Battella.

Om etablering af virksomhed i øvrigt i Sydamerika, henviser vi til en anden af vores JCA-forbindelser, nemlig advokatfirmaet Cremades & Calvo-Sotelo Abogados, www.cremadescalvosotelo.com, der med base i Madrid har en række samarbejdskontorer over store dele af Sydamerika.

--oooOooo---

For en introduktion til det brasilianske advokatfirma, kontakt Bent-Ove Feldung, og for så vidt angår skatteforhold i øvrigt, kontakt Gitte Skouby.