EU Immigration Portal - ny hjemmeside om reglerne for indrejse og ophold i EU

Europa-Kommissionen har lanceret en ny hjemmeside med detaljeret information om mulighederne for indrejse og ophold i de enkelte medlemsstater. Hjemmesiden med navnet EU Immigration Portal henvender sig særlig til tredjelandsstatsborgere, der ønsker at immigrere til EU, f.eks. som arbejdstager, student eller i forbindelse med familiesammenføring. Hjemmesiden indeholder endvidere en detaljeret beskrivelse af relevante regler for tredjelandsstatsborgere, der allerede har bosat sig i en medlemsstat, f.eks. regler om opnåelse af permanent opholdstilladelse og statsborgerskab. Hjemmesidens adresse er: http://ec.europa.eu/immigration/

HOMANN ADVOKATER har ekspertise i danske og EU-retlige regler om indrejse og ophold i Danmark. Få mere information om hvad vi kan tilbyde indenfor udlændingeretten ved at klikke her.

Henvendelse om denne artikel kan rettes til advokat Bjørn Dilou Jacobsen. Bjørn Dilou Jacobsen er det danske medlem for MigNet, som er et netværk af uafhængige advokater i EU landene med ekspertise i udlændingeret. MigNet bistår EU Kommission med oplysninger om de enkelte EU landes regler for indrejse og opholdstilladelse for tredjelandsstatsborgere.