JCA International

Homann Advokater er medlem af JCA International Lawyers, der er en advokatkæde, repræsenteret i 26 europæiske lande, herunder også Rusland, hvor kontoret er beliggende i Moskva. Samlet har de 26 medlemmer mere end 700 advokater.

Alle medlemmer af JCA er udvalgt på grund af deres specialer i erhvervsjura og udover det helt selvfølgelige, at der ved udvælgelsen er stillet krav om høje juridiske kvalifikationer, er det også et krav, at rådgiverne på det enkelte JCA-kontor taler og skriver flydende engelsk.

I JCA-samarbejdet er der i øvrigt lagt vægt på halvårlig personlig kontakt mellem medlemsfirmaerne så, at det herved sikres, at advokaterne kender hinanden personligt, hvilket er en garanti for en optimal behandling af klienternes sager. Det hyggelige halvårlige samvær fremgår blandt andet af nedenstående billede.

Der er udviklet tætte samarbejder med advokatfirmaer i store dele af verden i øvrigt, herunder ikke mindst USA og Kina.

Gennem JCA-samarbejdet har vi også kontakt til engelsktalende revisorer over hele verden.

For at sikre den optimale behandling af en sag hos en JCA-advokat tilråder vi, at henvendelse sker via en af advokaterne på vort kontor.

Vort kontors mulighed for at trække på et særdeles integreret europæisk samarbejde og et globalt samarbejde er medvirkende til, at vi også på internationalt plan kan servicere vore klienter.